Serge Hubert: elektriciteit in zijn totaliteit

 

 

 

Renovatie van uw elektrische installatie

Is uw huis gebouwd rond de jaren 70? Of nóg vroeger? Dan is uw elektriciteit heel waarschijnlijk aan renovatie toe. Serge Hubert werkt voor u de geknipte oplossing uit.

Moet u de hele elektriciteit vernieuwen? Dan stript en knipt Serge Hubert alles weg. Tot op de blote muur als het moet. Om dan een nieuwe installatie van nul weer op te bouwen. Zo stroomt de elektriciteit dertig jaar weer zorgeloos door uw huis.

Maar ook voor minder drastische oplossingen belt u best Serge Hubert. Elektriciteit voor de nieuwe zolderkamer? Een veiligere zekeringkast? Uw stroomkring laten uittekenen? Schakel Serge Hubert in voor élke klus.

Eerste Hulp Bij Elektrisch Ongemak

Elektriciteit is essentieel in het huishouden. Valt uw verlichting plots uit? Geven een reeks stopcontacten geen stroom meer? Serge Hubert helpt u uit de nood. En in dringende gevallen staat hij zelfs meteen aan uw deur.  

Maak u geen zorgen over keuringen

Koopt of verkoopt u een huis? Wees dan zeker dat uw elektriciteit door de keuring raakt. Is uw elektriciteit toch afgekeurd? Dan werkt Serge Hubert alle pijnpunten weg. En verzekert hij een succesvolle herkeuring.

Voor álle elektriciteitswerk, bel Serge Hubert: 0486 69 24 81.

 

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review